Onze koers en missie

Onze koers

Wij zetten ons, iedere dag weer, in voor onze speerpunten: Betaalbaar wonen, Voldoende geschikte woningen, Duurzaamheid met kwaliteit en Prettig wonen met elkaar. Dit doen wij samen met onze huurders en maatschappelijke partners. Uiteraard is en blijft een goede service aan onze (toekomstige) huurders onze prioriteit.

In ons Strategisch plan 2019-2023 staat hoe wij de komende jaren bijdragen aan goed wonen in Barneveld en in de regio. In Onze koers 2019-2023 leest u een verkorte weergave hiervan. De bijdragen van onder andere onze medewerkers, huurders en maatschappelijke partners verrijkten onze plannen.

Missie

Ieder mens heeft behoefte aan een veilige basis om in te wonen en een vertrouwde omgeving om in te leven. Daarom werken wij met passie voor Barneveld en hart voor de regio aan betrouwbaar en prettig wonen. Dit doen wij samen met onze huurders en onze maatschappelijke partners.
Onze medewerkers zijn betrokken en competent. Onze dienstverlening is modern ingericht, digitaal waar het kan, en met persoonlijke contact waar de huurder dat wil of wij dat willen.