Meld uw ontstopping bij Teeuwissen

Heeft u een onderhoudsabonnement voor kleine, dagelijkse reparaties? En heeft u last van een verstopping aan uw gootsteen of toilet? Of loopt het water bij de wasbak in uw badkamer niet goed door? Dan kunt u vanaf 1 juli met dit soort klachten rechtstreeks contact opnemen met Teeuwissen Rioolreiniging uit Barneveld via het telefoonnummer (0342) 425 678. Vanaf die datum lossen zij verstoppingsproblemen binnen uw woning op in opdracht van Woningstichting Barneveld.

Eerder kon u met ontstoppingsproblemen de woningstichting bellen en verhielp Van der Velden Rioleringsbeheer of Teeuwissen Rioolreiniging uw klachten. Vanaf 1 juli doet Teeuwissen Rioolreiniging alle ver- en ontstoppingsmeldingen dit voortaan. Dit doen zij in de woningen van alle huurders van de woningstichting met een onderhoudsabonnement.

In deze gevallen berekent Teeuwissen extra kosten

Wanneer de verstopping het gevolg is van verkeerd gebruik of wordt veroorzaakt door luchtverfrissers, borstels, speelgoed, luiers, verband etc. in de betreffende voorziening, dan brengt Teeuwissen rechtstreeks de extra kosten voor het oplossen ervan bij u in rekening. Deze kosten vallen buiten het onderhoudsabonnement.

Vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan contact op met een van de medewerkers van onze afdeling Wonen via ons algemene nummer (0342) 427 500.