Coronamaatregelen per 28 juni 2021

Het kabinet zette zaterdag 26 juni de 4e stap in het openingsplan. De meeste maatregelen worden versoepeld. Alle deuren gaan vanaf dan open, waarbij de anderhalve meter afstand de allesbepalende norm blijft. Daar waar anderhalve meter afstand houden niet lukt, zoals in het openbaar vervoer, in het voortgezet onderwijs of bij evenementen en festivals, geldt de mondkapjesplicht. Of daar kan je alleen naar binnen met een coronatoegangsbewijs.

Wel blijven de basisregels gelden. Ook als je al gevaccineerd bent: handen wassen, nies en hoesten in de elleboog, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten. Wees nog steeds voorzichtig. En geef elkaar de ruimte op drukke plekken.

In lijn met deze stap, zetten ook wij weer een stap. Lees hieronder wat vanaf vandaag maandag 28 juni a.s. voor ons contact met u gaat gelden.

 • Ons kantoor is in de ochtend weer open zonder afspraak. Om elkaar de ruimte te geven en ons te houden aan de 1,5 meter, ontvangen we maximaal 4 personen in de entree.
 • De mondkapjesplicht vervalt. En waar wij ons prettiger voelen met mondkapje op, dan dragen we deze gewoon.
 • Het melden van reparatieverzoeken kan nog steeds bij voorkeur online via onze website en ook telefonisch. We vertrouwen op uw begrip waar u vanwege drukte misschien wat langer dan normaal moet wachten.
 • Onze spelregels die we tot nu toe hanteerden bij het uitvoeren van reparaties vervallen grotendeels en beperken zich alleen nog tot de volgende:
  1. Wij ontsmetten onze handen voor en na het uitvoeren van de reparatie.
  2. Wij schudden geen handen met elkaar.
  3. Onze vakman en u zijn beiden klachtenvrij; hoesten en niezen niet, zijn niet verkouden en hebben geen koorts. Bel ons als u toch klachten heeft, annuleer en verplaats de afspraak.
  4. We houden ons samen minimaal aan de 1,5 meter afstand en zetten de ruimte waar we werken af.
  5. Wij voeren de reparatie niet uit en vertrekken, als ter plaatse blijkt dat er niet is of wordt gehouden aan deze 'spelregels'. U kunt ons bellen voor een nieuwe afspraak.
   Ook hier geldt: voelen we ons veiliger met mondkapje op, dan dragen we deze.

We zijn blij met deze volgende stap en staan graag voor u klaar!