Wikselaarse Eng 53 woningen - eengezinswoningen

De Bunte Vastgoed ontwikkelt deze woningen, Woningstichting Barneveld neemt de 53 woningen 'turn key' (kant en klaar) af van De Bunte voor de sociale verhuur. We bieden een mix van verschillende woningtypen; 13 eengezinswoningen, 16 seniorenwoningen en 24 rug-aan-rugwoningen. De bouw is in november 2018 van start gegaan.
 
De woningen worden ontwikkeld in het kader van de zogenaamde 'inhaalslag sociale woningbouw' om tegemoet te komen aan de grote vraag naar huurwoningen. Het wordt een wijk met veel meer sociale huur- en koopwoningen (rond 60%) dan bij andere ontwikkelingen in de gemeente. Er is een mix van sociale huur, sociale koop en vrije sector koop voor starters, gezinnen en senioren. In de wijk worden een aantal plekjes ingericht om te spelen. Tussen de wijk Kromme Akker en Wikselaarse Eng komt binnen afzienbare tijd een school met voorzieningen waaronder een sporthal.

 

Indeling Eengezinswoning: op de beganegrond de woon-eetkamer met open keuken, de hal met apart toilet en de trap naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping drie slaapkamers en een badkamer. Op de overloop de trap naar de zolder. Zolder onbenoemde ruimte met een aparte technische ruimte voor de installaties en de opstelplaats voor de wasmachine.
Woonoppervlakte 78 m2
Perceeloppervlakte gemiddeld 140 m2
Aantal kamers 4
Woonkamer 32 m2
Slaapkamer 13 m2
Slaapkamer 2 9 m2
Slaapkamer 3 5,7 m2
Berging 4,5 m2 en zolder 18 m2
Voorwaarden toewijzing De eengezinswoningen worden toegewezen aan huishoudens met een (gezamenlijk) bruto jaar inkomen tot maximaal € 38.035,00. Huishoudens met een inkomen onder de huurtoeslaggrens hebben voorrang. Huurtoeslag: Kijk op toeslagen.nl of u en hoeveel huurtoeslag u kunt ontvangen. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, inkomen, gezinssituatie en eigen vermogen.
Netto huurprijs € 607,46
Servicekosten Naast de netto huur brengen wij maandelijks servicekosten in rekening. Het gaat om de volgende kosten: onderhoudsabonnement € 4,50; glasverzekering € 1,25; zonnepanelen € 10,00
Uitstraling In licht gemeleerd metselwerk voor een frisse moderne uitstraling met eigen tuin en buitenberging.
Ligging Centraal in de wijk