Catharijnesteeg, Barneveld - 12 appartementen

Op de voormalige Aldi-locatie in het centrum van Barneveld, realiseert Frank van Woerden Vastgoed b.v. uit Veenendaal in opdracht van Woningstichting Barneveld een appartementengebouw met 12 appartementen in de sociale huur. In april 2018 start Frank van Woerden Bouw met de sloop van het bestaande pand. Aansluitend start de bouw van de appartementen. De oplevering wordt verwacht in april 2019.

Reageren

Tussen 2 en 9 juli zijn de appartementen via huiswaarts.nu geadverteerd. U kunt niet meer reageren. Projectupdates delen we onder Onze projecten op deze website en op Facebook.

Duurzaam wonen

Met een huurprijs van 573 euro (4 appartementen) en 699 euro (8 appartementen), krijgen de toekomstige bewoners een duurzame woning met voorzieningen op loopafstand. De schil van de woningen wordt zeer goed geïsoleerd en er komen zonnepanelen op het dak. Bovendien wordt de beglazing uitgevoerd in triple glas en er komt lage temperatuurverwarming in de woningen. Een mechanisch ventilatiesysteem zorgt voor een gezond leefklimaat.

Over de appartementen

De 12 driekamerappartementen zijn verdeeld over drie bouwlagen. Twee appartementen liggen op de begane grond, samen met de 12 bergingen. Op de eerste en tweede verdieping liggen ieder vijf appartementen. Het appartementencomplex is verder voorzien van een lift. Een parkeerplek is niet opgenomen in het plan. Voor een parkeervergunning kunnen nieuwe huurders zich melden bij de gemeente.