Huurwoning zoeken

Bent u op zoek naar een woning? Dan is het belangrijk dat u zich inschrijft als woningzoekende. We bieden onze huurwoningen in Barneveld aan via huiswaarts.nu. Nadat u zich heeft ingeschreven bij huiswaarts.nu, kunt u reageren op ons woningaanbod. Als wij u een woning toewijzen, schrijven wij u automatisch uit als woningzoekende.

Veel gevraagd over Huurwoning zoeken

Wat is een aanleunwoning?

Algemeen

Een aanleunwoning is een huurwoning in de directe of nabije omgeving van een zorginstelling. Bewoners wonen er zelfstandig en kunnen gebruik maken van de zorg en deelnemen aan activiteiten van de zorginstelling. Heeft u of uw partner een (toekomstige) zorgvraag en wilt u in aanmerking komen voor een aanleunwoning nu of in de toekomst? Maak dan uw belangstelling kenbaar en schrijf u in bij (een van) de zorgorganisatie(s): Neboplus of Ena

Hoe wijzig ik mijn inschrijfgegevens als woningzoekende?

Algemeen

De meeste gegevens kunt u zelf wijzigen via huiswaarts.nu, als u bent ingelogd. U klikt dan op Mijn gegevens - Profiel. Een aantal gegevens kunt u niet zelf wijzigen. Uw naam, geslacht en geboortedatum bijvoorbeeld. U kunt hiervoor schriftelijk een wijzigingsverzoek indienen bij huiswaarts.nu.

Hoeveel huurwoningen hebben jullie?

Algemeen

Wij verhuren ongeveer 4.000 woningen en ander onroerend goed. Onze woningen staan in Barneveld, De Glind, Garderen, Kootwijk, Kootwijkerbroek, Stroe, Terschuur, Voorthuizen, Zwartebroek.

Welke gegevens heb ik nodig om mij in te schrijven als woningzoekende?

Algemeen

Hiervoor heeft u uw persoonsgegevens en uw verzamelinkomen nodig. U vindt dit laatste op de inkomensverklaring van de Belastingdienst. Gaat u met meerdere personen verhuizen? Tel dan van alle meeverhuizenden het verzamelinkomen op. Het inkomen van kinderen hoeft u nooit in te vullen, ongeacht de leeftijd. Vul de kinderen wel in bij het aantal meeverhuizende personen.

U kunt ook een Qii aanmaken. Meer weten? Bezoek dan https://qii.nl/consument/ of neem contact op met Qii Help & Service op werkdagen tussen 10.00 uur en 14.00 uur via telefoonnummer 085- 888 70 53.

Wat kost inschrijven als woningzoekende?

Algemeen

De inschrijfkosten voor huiswaarts.nu zijn € 25. De jaarlijkse verlenging kost € 10.

Ik wil een woning huren. Hoe werkt dat?

Algemeen

Op de website huiswaarts.nu schrijft u zich in als woningzoekende. Onder 'Inschrijven' vindt u het inschrijfformulier. Inschrijven kost € 25. De jaarlijkse verlenging kost € 10. Nadat u bent ingeschreven, kunt u direct reageren op de woningen.

Inschrijven kan alleen via internet. Heeft u geen internet? Kijk dan in uw omgeving of iemand u kan helpen.

Ik sta ingeschreven als woningzoekende bij huiswaarts.nu. Kan ik mijn inschrijftijd overdoen aan iemand anders?

Algemeen

Nee, dat is niet mogelijk.