Nieuwbouw

Wij bouwen op verschillende plaatsen nieuwe woningen. Onder Onze projecten ziet u een overzicht van alle nieuwbouwprojecten.

Veel gevraagd over Nieuwbouw

Ik heb een klacht over mijn gehuurde nieuwbouwwoning. Bij wie kan ik terecht?

U kunt alle reparatieverzoeken bij ons melden.

Kan ik mij inschrijven voor een nieuwbouwwoning van Woningstichting Barneveld?

U kunt zich niet bij Woningstichting Barneveld inschrijven voor een nieuwbouwwoning. Het aanbod van nieuwbouwwoningen vindt u op de website huiswaarts.nu. U kunt daar reageren op een nieuwbouwproject indien u daar ingeschreven staat als woningzoekende. Onder Onze projecten vindt u een overzicht van onze actuele nieuwbouwprojecten.

Ik heb een vraag over een nieuwbouwproject. Waar kan ik meer informatie vinden over jullie nieuwbouwprojecten?

Alle informatie over nieuwbouwprojecten, kunt u vinden op onze projectenpagina. Mocht u het antwoord op uw vraag hier niet vinden, neem dan contact met ons op: (0342) 427 500.

Kan ik bezwaar indienen tegen nieuwbouwplannen?

Informatie hierover vindt u op de website van de Rijksoverheid https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bouwregelgeving/vraag-en-antwoord/kan-ik-bezwaar-maken-tegen-de-bouwplannen-of-omgevingsvergunning-van-mijn-buren

Wanneer krijg ik bericht over de oplevering van mijn nieuwbouwwoning?

U krijgt minimaal vier weken voor de oplevering een brief van ons waarin de datum en het tijdstip van de oplevering staan.

Waarom slopen jullie woningen en bouwen er nieuwe voor terug?

Soms slopen wij woningen die niet voldoen aan de eisen en wensen van deze tijd of die van de toekomst. Opknappen van die woningen is vaak duurder dan het bouwen van nieuwe woningen die voldoen aan alle eisen.