Sleutels en sloten

Bent u een sleutel kwijt of wilt u sleutels bijmaken? In veel gevallen kunt u dat zelf doen bij de sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel met een certificaat? Die bestelt u bij ons. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Heeft u problemen met een slot of (afgebroken) sleutel? Doe dan een reparatieverzoek.

Veel gevraagd over Sleutels en sloten

Kan ik extra sleutels bijbestellen?

Algemeen

U kunt sleutels zelf laten bijmaken bij een sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het zijn dat dat een sleutel met een certificaat is. Die kunt u niet zelf laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via . De kosten verschillen per sleutel en zijn voor uw rekening. 

Wanneer u de huur opzegt en er mist een sleutel, worden deze kosten bij u in rekening gebracht. Deze kosten vindt u terug op de eindafrekening. De sleutels blijven eigendom van Woningsitichting Barneveld.

Mag ik de sloten op mijn deuren aanpassen?

Algemeen

Ja, dit mag. U kunt een nieuw slot kopen bij de bouwmarkt en deze zelf plaatsen. Bewaar wel de oude sloten, zodat u deze kunt terugplaatsen als u gaat verhuizen. 

De kosten voor het vervangen van de sloten zijn voor u zelf. Wij kunnen u niet helpen bij het vervangen van de sloten. 

Wat kost het als ik mijn sleutel kwijt ben?

Algemeen

De kosten verschillen per sleutel en moet u zelf betalen. U kunt een sleutel bij laten maken bij een sleutelspecialist. Gaat het om een sleutel van een portiek of gemeenschappelijke ruimte? Dan kan het om een sleutel met een certificaat gaan. In dat geval kunt u niet zelf de sleutel laten bijmaken. Neem dan contact met ons op via 0342-527500.

Ik ben mijn sleutel kwijt, ik kan mijn woning niet in. Wat kan ik doen?

Algemeen

Neem contact met ons op via 0347-427500 voor overleg. Wij hebben geen reservesleutels van onze woningen, maar wij kunnen u wel helpen met een partij die u kunt inschakelen om u te helpen. Wij kunnen deze werkzaamheden niet voor u uitvoeren. De kosten die het met zich meebrengt zijn voor u.

Er ontbreken sleutels van de raamboompjes. Wat kan ik doen?

Algemeen

Alle sleutels op raamboompjes zijn hetzelfde. U heeft dus aan één sleutel genoeg. Is er geen enkele sleutel? Dan kunt u er een bij ons bestellen door een reparatieverzoek in te dienen. Een reparatieverzoek meldt u via onze website www.wstg-barneveld.nl of bel ons op .

Wie bel ik als er een storing is aan de schuifdeur of elektrische deurdranger van een gebouw?

Algemeen

Dit meldt u door een reparatieverzoek in te dienen. Dat kan via onze website www.wstg-barneveld.nl of telefonisch op .

Wat zijn de kosten voor een afgebroken sleutel in het slot?

Algemeen

Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening. Dien hiervoor een reparatieverzoek in via www.wstg-barneveld.nl.

Mijn druppelsleutel is kapot. Kan ik een nieuwe krijgen?

Algemeen

Het gaat hier om een sleutel met een certificaat. Deze kunt u niet zelf bij laten maken. Bel ons voor het aanvragen van een nieuwe sleutel op . Houd er rekening mee dat hieraan kosten verbonden kunnen zijn.