Coronamaatregelen - update 29 november 2021

Corona-maatregelen – update 29 november 2021

Op vrijdag 26 november was er weer een persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge over hoe het nu gaat met het coronavirus. Voor ons contact met u betekent dit het volgende;

 • Voorlopig zijn we alleen op afspraak geopend en sluiten we ons kantoor voor bezoek. We blijven voor u klaarstaan en dat doen we nu vooral vanuit huis.
 • Onze dienstverlening in of aan uw woning gaat gewoon door, waarbij we ons bij het uitvoeren van reparaties en werkzaamheden houden aan 'onze spelregels' en het protocol 'Samen veilig doorwerken'.
 • Heeft u last van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan kunnen wij niet bij u komen en u niet bij ons. Wilt u de afspraak in dat geval annuleren en een nieuwe met ons plannen? Breng later een bezoek aan ons of neem telefonisch contact met ons op.
 • Zo voeren wij reparaties uit bij u thuis - onze spelregels:
 1. Wij ontsmetten onze handen voor en na het uitvoeren van de reparatie.
 2. Wij schudden geen handen met elkaar.
 3. Onze vakman en u zijn klachtenvrij; hoesten en niezen niet, zijn niet verkouden en hebben geen koorts. Bel ons als u toch klachten heeft en annuleer en verplaats de afspraak.
 4. We houden ons samen minimaal aan de 1,5 meter afstand en zetten de ruimte waar we werken af.
 5. U verblijft in een andere ruimte, als onze vakman zijn werkzaamheden uitvoert.
 6. Ventileer ruim voor de afspraak goed uw huis.
 7. Wij dragen beiden een mondkapje tijdens het bezoek.
 8. U maakt deurklinken goed schoon ruim voor aanvang van de afspraak. En zet deuren open indien mogelijk, zodat de vakman geen deurklinken hoeft aan te raken.
 9. Wij voeren de reparatie niet uit en vertrekken, als ter plaatse blijkt dat er niet is of wordt gehouden aan deze ‘spelregels’. U kunt ons bellen voor een nieuwe afspraak.